Uusi Laine-lehti nyt lehtipisteissä

Kesä on ovella, samoin kuin Laineen lempeä kesänumero! Laine on kansainvälinen neule- ja lifestyle-lehti, jonka uusin numero sisältää 11 upeaa neuleohjetta sekä kiinnostavia artikkeleita neulomisen maailmasta.  

Laine 17 tuntuu samalta kuin ensimmäiset auringonsäteet pitkän talven jälkeen. Inspiroivat kesäneuleet ja persoonallinen kuvauspaikkamme luovat rentoa, vintagella maustettua tunnelmaa.

Anna aikaa neulomiselle myös kesällä. Voit ostaa Laine-lehden nyt tutustumishintaan 19,90 € lehtipisteistä. Nappaa lehti seuraavalla kauppareissullasi – se löytyy yli tuhannesta jakelupisteestä ympäri Suomen!

Tutustu neulesuunnittelijoihin

Laine 17 -lehden ohjeet ovat seuraavien suunnittelijoiden käsialaa: Julia Disini, Rastus Hsu, Elena Solier Jansà, Pauliina Leisti, Veronika Lindberg, Marie Régnier, Jacquline Rivera, Lene Tøsti, Maija Vasala, Pope Vergara ja Thea Vesterby.

Learn more
 • Suomenlampaat kaukana kotoa

  Suzie Horne kaitsee suomenlampaita Etelä-Australiassa, 15 000 kilometrin päässä niiden kotiseudulta.

 • Väriä ja iloa virkkaamalla

  Lissy ja Rudi Robinson-Cole ovat virkkaustaidetta tekevä pariskunta, jonka työtä inspiroi heidän oma maorikulttuurinsa.

 • Cinthia Vallet: ”Lelut ovat linkki sisäiseen lapseemme”

  Ranskalaisen Cinthia Valletin neulotut eläimet ammentavat inspiraatiota hänen suuresta rakkaudestaan, lastenkirjallisuudesta.

 • Sunnittele oma neuleesi

  Pyöriikö päässäsi ideoita omiin neulemalleihin? Ehkä sinun kannattaisi kokeilla neuleohjeiden suunnittelemista!

 • Kesän värit hehkuvat lautasella!

  Paahda tomaateista ihana confit, nauti sitruksinen mocktail ja koristele pavlova sateenkaaren sävyillä.

Paikka auringossa

Tietoa meistä

Laine Publishing on suomalainen, Tampereella toimiva kustantamo. Julkaisemme neulekirjoja mutta myös muuta käsityö-, ruoka- ja lifestyle-kirjallisuutta. Laine on erityisen tunnettu kansainvälisestä Laine-lehdestä, joka ilmestyy suomeksi ja englanniksi.

Instagram